Merhabalar Sayın Değerli Arkadaşlar Benim Hayatımda En çok Arzuladığım Şey Sıkı Dost Veya Dostlar Edinmek Eyer Sizlerde Benimle Aynı Düşüncedeseniz Gelin Başım Gözüm Üstüne Dosd Olalım Ve İlla Rahatsızlığı Benim Rahatsızlığımla Bir olsun DEmiyorum Bay Veya Bayan Hiç Fark ETmez.
sayın saygıdeger engelli veya engelli olmayan dost arkadaşlar. bizler birer kaanatın enüstün yarılmış insandır.biz birbirimizin kusurlarına bakmayalım.birer dost olalım.dostluk zordur.ama başarmak lazım.sevgi.saygıyı.doruyu.dürüstlüğü.kardeşliği.a cı paylaşmak.keder ortak olmak.üzüntü gidermek.yardımlaşmak.kaynaşmak.kucaklaşmak vs gibi kavramların tamamlaya bilmek için önce kendimizde insanın yaratılışına uygun davranışları varmı dır.kendimiz arayalım.yaratılışın gayesini bilirsen gafletten uyanırsın yaradana yönelirsin herşeyi ondan istersin onun için kısacık dünya yaşamı içinde güzeli varken kötü ile zaman geçirmen seni hiçbir zaman mutlu etmez.dünya handır iki kapısından birisinden giriş yaptık.diger kapısından çıkış yapacagız gideceğimiz yer topraktır.ne büyük azap doludur.onun için tüm insanlığın gaflet uykusundan uyanmaları için allahtan hidayet istiyorum.allaha emanet olun.saygılarımla.ekrem ALTIKULAÇ.
gercek arkadaşlık öyle kolay olunmasada zamanla birbirimizi daha ii tanıyarak sıkıntılarımıza ortak olabıliriz.Bende aranızda yeniyim umarım herşey güzel gider