Engelliler Sitesi Tartışma Platformu

Hızlı Arama

Ayrıntılı

Member Login

Kayıt Ol | Şifremi Unuttum

Register
Welcome

Engelliler Sitesi Tartışma Platformu > ENGELLİ HAKLARI > Sosyal güvenlik » yatak yaraları için lütfen yardım

yatak yaraları için lütfen yardım

Konuda Ki Cevap Sayısı : 2   - Görüntüleme 359   -   önceki Konu  -  sonraki Konu  -    Konuyu GÖrüntüleyenler :
Alt 01-17-2011, 12:03 AM   #1 (permalink)

Junior Member
Standart yatak yaraları için lütfen yardım

babamın yatak yaraları başladı derin bir şekilde 5 yerinde hastaneden yeni çıktı ssklı, günlük 5 adet steril hidrofil gaz bezi ve temizleme suyu kullanmamız gerek bizim de boyumuzu aşacak acaba ssk öder mi ya da nereden yardım alabiliriz bilgisi olan var mı?
revenna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Google Adsense Reklamları   #1.5
Google Adsense

Google Reklamları

Google online  
Alt 01-17-2011, 04:16 PM   #2 (permalink)

Administrators

ssk verir vermese dr raporu alıp kulanmak zorunluluğunu dile getirerek alırsınız...
akiks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-17-2011, 09:20 PM   #3 (permalink)

Junior Member
Standart yatak yaraları tedavisi

Merhaba ,öncelikle geçmiş olsun ,şifalar dilerim babanız için .Ben de bir engelli annesiyim ,oğlum da yatak yarasından çok çekiyordu ,bir arkadaşımızdan HİPERBARİK OKSİJEN tedavisinin olumlu sonuç verdiğini öğrendik ve başvurduk , SGK güvencesi ile faydalanmaya başladık bu tedaviden ve hamdolsun yaralar kapanmaya başladı . Şayet sosyal güvenceniz varsa ,bir hastaneden alacağınız 'HİPERBARİK OKSİJEN TEDAVİSİ GEREKLİDİR ' raporu ile siz de derhal tedaviye başlayabilirsiniz. İyileşmeyen tüm yaralar ,dolaşım bozukluğunun ,şeker hastalığının sebep olduğu her türlü yara kısa zamanda kapanmaya başlıyor. Tedavinin büyük kısmını SGK , az bir bölümünü de hasta ödüyor. Şu anda ücret 65 TL . SGK 50 TL ödeme yapmakta her seans için.15 TL hastaya kalıyor.

SAYGILAR VE ŞİFA DİLEKLERİMLE
elifsen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil