Engelliler Sitesi Tartışma Platformu

Hızlı Arama

Ayrıntılı

Member Login

Kayıt Ol | Şifremi Unuttum

Register
Welcome

özürlü emekliliği

Konuda Ki Cevap Sayısı : 3   - Görüntüleme 321   -   önceki Konu  -  sonraki Konu  -    Konuyu GÖrüntüleyenler :
Alt 03-02-2011, 01:31 PM   #1 (permalink)

Junior Member
Standart özürlü emekliliği

arkadaslar 86 dogumluyum şeker hastalıgından dolayo % 40 ozurlu raparum var sıgorta baslangıcım 29/9/2007 850 prımım var ama raporu aldıgımdan sonrakı prımım 385 tabı vergı daıresıne malıyeye falan gıtmedım sadece hastaneden verılen rapor var elımde ozel sektorde calısıyorum ne zaman emeklı olabılırım bıde ozurlu emeklısı ıcın hak kazanabılmek ıcın ankara onayımı greklı yoksa aldıgımız ozurlu raporu yetıomu ıse bu raporla gırdım yardımcı olursanız sevınırım yada bı tel rıca etsem dırek arayacagım artık sımıden tesekkurler herkese gecmıs olsun
yusufyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Google Adsense Reklamları   #1.5
Google Adsense

Google Reklamları

Google online  
Alt 03-03-2011, 05:23 PM   #2 (permalink)

Administrators

Çalıştığınız yer sizin vergi indiriminden faydalanmanızı ister bunedenle aldıgınız rapor maliye tarafından bakanlığa yollanarak ordaki dr larca kontrol edilir oran düşer veya düşmez.düşmezse 18 yıl üzerinden emekli olursunuz, düşerse itiraz eder yeni rapor alırsınız.. düşer ve özürlü haklarından yararlanamazsa işveren sonrası ona kalmış birşeydir.
akiks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 11:56 AM   #3 (permalink)

Junior Member

cok tesekkur ederım akıks pekı raporu ıs vreen mı yolluyo bakanlıga bız mı gonderıyoruz
yusufyaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2011, 11:21 AM   #4 (permalink)

Administrators

işveren maliyeye müracat eder vergi indirimi için maliye sizi hastaneye rapor almak için yönlendirir aldıgınız heyyet raporu direk hastaneden vergi dairesine gelir vergi dairesi bunu genel müdürlüğüne yollar gelen cevaplada sizleri bilgilendirir...
akiks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil