Engelliler Sitesi Tartışma Platformu

Hızlı Arama

Ayrıntılı

Member Login

Kayıt Ol | Şifremi Unuttum

Register
Welcome

Engelliler Sitesi Tartışma Platformu > ENGELLİ HAKLARI > Maaş ve özlük hakları > Evde bakım maaşı » Evde bakım maaşı alıpda + 2022 almak isteyenler için mutlak çözüm

Evde bakım maaşı alıpda + 2022 almak isteyenler için mutlak çözüm

Konuda Ki Cevap Sayısı : 14   - Görüntüleme 995   -   önceki Konu  -  sonraki Konu  -    Konuyu GÖrüntüleyenler :
Alt 05-25-2011, 08:04 PM   #11 (permalink)

Administrators

Özür derecesi % 40 ile % 99 arasında olan 18 yaşının altındaki engelli bireylere maaş bağlanmaktadır; ancak engelli çocuğun ailesinin aylık 82 YTL’ nin üzerinde bir gelirinin olmaması gerekmektedir. Eğer bu rakamın üzerinde bir gelirleri varsa çocuklarına engelli maaşı bağlanmaz. anne-babanın aktif olarak SSK-BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı iştirakçisi olmaması gerekmektedir. çocuğunuz ağır engelli yani engel oranı %70 ten fazla olmalı bakım ücreti için. elektrik indirimi yok su, doğalgazda bulundugunuz ilde ki belediye meclisi kararına bağlı...
akiks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Google Adsense Reklamları   #1.5
Google Adsense

Google online  
Alt 05-31-2011, 12:05 AM   #12 (permalink)

Junior Member

selamün aleyküm arkadaşım benim annem 100 90 görmüyor ve eşim bakıyor evde bir ben çalışıyorum evim kira 650 tl maaş alıyorum inanın cebimde 1 tl bile kalmıyor bazen evime yicek bile alamıyorum 8 aylık kızım var oda anne sütü içmiyor mama ile besleniyor bu durumu yardımlaşma kurumuna anlattım bakım maaşı evraklarını kurumu teslim ettim 2 ay oldu hala gelmediler aradım daha çok erken dediler inan can çekişiyor gibiyim bu heyet nezaman gelir
karaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2011, 11:14 AM   #13 (permalink)

Administrators

a.s inş. durumunuz düzelir. heyetin ne zaman geleceği yapılan başvurulara bağlıdır.
Alt 11-25-2011, 11:35 AM   #14 (permalink)

Junior Member

evde bakım parası gelirin 18tl fazla olması nedeniyle kesildi bu konuda bir çalışma varmı
myıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2011, 01:00 PM   #15 (permalink)

Administrators

Özürlüler bakım sigortası diye bir çalışma mevcut ama çalışma hakkında geniş bir bilgi mevcut deil...

Seçenekler Arama
Stil