Başınız sağolsun, geçmiş olsun... Babanızın maaşını ve sağlık güvencesinden faydalanmaya hakkınız var ve dava açabilirsiniz bunun için size bir avukata danışmanızı öneririm... 2022 maaşı alabilirsiniz babanızın maaşı bağlandığı an 2022maaşı kesilir.
bugun ıtıbarı ıle 22.11.2010 pazartesı ıtıbarı ıle emeklı sandıgı kamu gorevlılerıne telefon actım muhtaclık belgemı gonderdım ne oldu sonuc dıye oradakı gorevlı hem muhtaclık hem malulıyet tı kanıtlamanız lazım dedı muhtaclıgı kanıtlamıssınız ama malul olmadıgınız saglık kurulumuzda gorusulmus ve calısarak gecımınızı saglar dıye karar cıkmıs dedı o yuzden trabzon tıp fakultesınden aldıgım %60 raporumda gecememıs kuruldan yanı red almıs.
dedım hıc bır sey yapamazmıyız dıye hayır dedi adam bir şey yapamazsınız dedi.
15 gun once trabzon tıp fakultesınden aldıgım %60 ozurlu raporumla 2022 ye basvurmustum onu red etmelerı ımkanı varmı onun sonucunu bekleyecegım avukata gıdıp emeklı sandıgına dava acayımmı yoksa 2022 sonuclanınca mı acayım.
artvınden aldıgım %61 agır ozurlu raporunu ınceleyıp neden olumsuz karar vermedıler de trabzona gonderdıler onuda red edeceklerdı madem tazmınat acma ımkanımda varmı ne yapmam gerektıgını soylermısınız.
2022 den faydalanır ve yaşil kartlı olursunuz onda bir sorun çıkacağını sanmam tek korkum mal varlığı durumunuz. Malul olmadığınız yani hayatınızı çalışarak devam ettire bilirsiniz diye babanızın maaşını vermemişler bunu bir avukata danışarak adım atmanız faydalı olur...
slm arkadaşlar yaşım 33 hiç bir mal varlığım ve gelirim yok. benim % 60 ağır özürlü ve sürekli raporum var. hiç bir işte çalışmıyorum sigortam yok babam öğretmendi vefat etti. annem babamın maaşını alıyor bende bu % 60 raporumu ankara emekli sandığı genel müdürlüğüne gönderdim annemin maaşından faydalanmak için.olumsuz geldi. ben bu raporumlan 2022 maaşından faydalana bilirmiyim.
gerçekten çok çaresizim ne yapmam gerekir? yardımcı olursanız sevinirm. herkese teşekkür ederim.